Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ο Σήφης ο Κροκοδειλάκης...

Ο...ΚΥΝΙΚΟΣ-2014 (53)
 Χαχαχα!

Μα καλά ρε Σήφη, για σένα έστησαν την παγίδα και αυτοί έπεσαν μέσα;; Έγινε όπως ακριβώς το λένε, για όποιον σκάβει τον λάκκο των άλλων! Αυτοί, λοιπόν, που έσκαψαν τους λάκκους έξι χιλιάδων αυτόχειρων και άλλων έντεκα εκατομμυρίων, πόσες πιθανότητες θα είχαν άραγε, για να μην πέσουν μέσα σε έναν από αυτούς;; Έτσι, στο τέλος έπεσαν!
 Αυτοί, φίλε, επειδή είσαι ξένος στα μέρη μας και δεν γνωρίζεις, είναι τα πιο φοβερά θηρία της εγχώριας πανίδας! Κυρίαρχοι θηρευτές που τρώνε τον αγλέορα! Δίποδα, πολιτικά, παμφάγα, αδηφάγα και αρπακτικά ζώα! Είδες πόση ρεκλάμα έγινε στα ΜΜΕ, για εσένα; Σε βρήκαν και είναι ήδη σαν να σε έπιασαν, να σε έγδαραν και να σε έκαναν τσαντούλες ή γοβάκια για το φιλοπερίεργο κοινό! Πάντα, βέβαια, με την «καλύτερη» των προθέσεων για εσένα! Τώρα, όμως, θα την γλιτώσεις για λίγο, γιατί βρήκαν έναν άλλο εξαφανισμένο αλιγάτορα, τον Μαζιώτη και ασχολούνται μαζί του!
Λοιπόν, Σήφη, το ξέρω πως δεν είσαι εσύ το πιο επικίνδυνο πλάσμα της λίμνης. Αλίμονο! Εσύ είσαι μια αθώα σαύρα μπροστά τους. Κάπως μεγάλη, είναι η αλήθεια! Αλλά ούτε προυπολογισμούς έχεις φάει εσύ, ούτε λίστες έχεις καταπιεί, μήτε θαλασσοδάνεια έχεις καταβροχθίσει, ή έχεις κατασπαράξει μίζες και επιδοτήσεις. Σου πάει πολύ και το κεφαλομάντηλο και έγινες πλέον Κρητικός με το όνομα Κροκοδειλάκης.
 Τι είπες;;;
Υπάρχουν μέσα στην λίμνη και τα πιράνχας της κρίσης;;
Τα πέταξε κάποιος ασυνείδητος με το όνομα ΓΑΠ,΄όπως πέταξαν και εσένα στη λίμνη, πριν από τέσσερα χρόνια και έχουν θεριέψει;;
Πες μου τέτοια, να σπρώξω και τον Πάγκαλο μέσα να φάνε τα καημένα!!!
Σύντεκνε Σήφη πολύ σε πάω και χαίρομαι που σε γνώρισα!!
Έλα τώρα να τσιμπήσουμε κάνα μεζέ και να δούμε το θέαμα!!
Φέρε να πιούμε και καμιά ρακιά!!
Όλα εδώ πληρώνονται τελικά!!
Σχέδιο: Μελάνι-χαρτί
Γεράσιμος Γ. Γερολυμάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: