Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Σαμαράς ο φανφαρόνος ορκισμένος λαοκτόνος

Το ποίημα βασίζεται στις τρεις «αξίες» που χαρακτηρίζουν τον κύριο πρωθυπουργό μας και που καταγράφονται στο capital.
Πρωθυπουργικές αξίες  πλέον είν’ οι αδικίες.
Σαμαράς ο φανφαρόνος ορκισμένος λαοκτόνος.
Γερμανών κάνουν το κέφι-Με το Μπένι το αδέλφι πλαδαρός και οργισμένος. Για τα πάντα έχουν μένος.Εις το capital δηλώνει μπούρδες να μας ξεσηκώνει.Ο ανόητος πιστεύει πως τη Μέρκελ … γοητεύει. Εννοεί δημοκρατία, φασισμό, δικτατορία που έχει πλήρως εφαρμόσει στο λαό για να τον …σώσει!
Με Σύνταγμα που σχίζει, κάθε μέρα μας λογχίζει.Και το αίμα του κοσμάκη το ρουφά με καλαμάκι.Αγορά! Μα πού τη βλέπει; Δεν υπάρχει ούτε λέπι. Και «ελεύθερη» τη θέλει με καρτέλ. Κι εμείς …κουρέλι.Η ακρίβεια μας ρημάζει. Το Μαξίμου κάνει χάζι.Η οικογένεια παγώνει. -Θεέ μου να μη πέσει χιόνι-Άκου και το τελευταίο, που ’ναι και το πιο σπουδαίο.Σ’ εαυτόν εμπιστοσύνη, έρχεται … ακτημοσύνη.Ο καθείς τον εαυτό του να φροντίζει για καλό του,τα χαράτσια του να δίνει και το κράτος να τον γδύνει.Πρωθυπουργικές αξίες, σαχλαμάρες και βλακείες.Σαμαράς και Βενιζέλος μας βουλιάξαν μες το έλος.
Το Ζιζάνιο τ’ Αργοστολιού για την ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Ακολουθεί το κείμενο του Αντισυνταγματάρχη ε.α. Νίκου Παπαναστάση (Σχόλια επί του αντίστοιχου κειμένου στο capital http://www.capital.gr/News.asp?id=1905144 )
Νομίζω ότι είναι σημαντικό να σταθούμε στις τρείς πρωθυπουργικές «αξίες»: