Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Έτσι κουφ@λες!!!

Να σας βλέπω ΟΛΕΣ να τρέμετε τις εκλογές και να γουστάρω!

Γράφει η Χριστιάνα
Ο επόμενος μετά τον Γ.Α.Π...
ΒΡΕ ΖΩΑ!!!!! Βρε ποιος νομίζετε ότι χέστηκε από εμάς για τον επόμενο πασοκικό ηγέτη;; Ποιος χέστηκε για τον ηγέτη ενός κόμματος που θα βλέπει με τα κυάλια τα διψήφια νούμερα;;;; Και ΠΟΥ πάτε ρε καραμήτροι;;;

Αντωνάκη μου!!!!!!!!!!!!! Οικονομολογάρα μου!!! 
Βρε κουτό….ΤΟΣΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, δεν τράβηξε ούτε η Νατάσα Θεοδωρίδου όταν χώρισε η Μενεγάκη!!! Τι σουξέ πια κι αυτό το τραγούδι….Δηλαδή Αντώνη, σου μιλάω ειλικρινά, αν με ρωτήσει κανείς τι κοινό έχει ο Σαμαράς με την Μενεγάκη, θα απαντήσω αυθορμήτως…..την Νατάσα.

Καρατζαφεράκο...
Προεδράρα μου, εσύ θες ξεχωριστή ανάρτηση. Εσύ έχεις πάθει ΠΑ-ΝΙ-ΚΟ. Τρως το καπέλο σου Καρατζαφεράκο από τα νεύρα σου. Τρώω (λες από μέσα σου) όλο το πολιτικό κόστος εγώ, στηρίζοντας τα μέτρα και μου βγαίνει ο Πηνελόπης Δέλτας με κόκκινες γραμμές;;;  Μακριά οι εκλογές!!!!! Το 3024!!!! Να τελειώσω πρώτα το σκάκι με τον Αντώνη και μετά….. Τώρα βέβαια, μέχρι τότε, δεν θα έχω λαό να κυβερνήσω γιατί θα έχουν ψοφήσει όλοι τους, αλλά χέστηκα, το θέμα είναι να κυβερνήσω. Και να σου κωλοτουμπιάζεις και να σου μας χαρίζεις ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ Πρετεντερικές νύχτες στην αγκαλιά της σέξυ Βοριδείου φωνής και Realεφιμικά πρωινά στην αγκαλιά της …..όχι και τόσο σέξυ Αδωνοφωνής.

Οι  Αριστεράρες...
Αριστεράρες μου εσείς……περιμένετε. Κλωσήστε, τινάξτε το δέντρο, θα φυσήξει και λίγο, πού θα πάει θα έρθει το διψήφιο. Σταθείτε απέναντι ΣΘΕΝΑΡΑ, όπως πάντα, με ρεαλιστικές προτάσεις, ουσιαστικό λόγο και…..αγάπη για την Πατρίδα. Συστήστε καμιά δεκαριά ΜΚΟ ακόμα, αγαπήστε μερικές εκατοντάδες λάθρο, σπάστε σε άλλα 54 κομμάτια, βγάλτε και μερικούς πύρινους λόγους και το γλυκό έδεσε.
Ελεεινά, ανίκανα, ανάρχιδ@, ανεγκέφαλα, άψυχα υποκείμενα που προσπαθήσατε -και σχεδόν το καταφέρατε- να πείσετε έναν περήφανο, ικανό και πανέξυπνο λαό ότι ΑΥΤΟΣ φταίει...